Terwijl wij staan te popelen om weer een nieuwe dansseizoen te gaan starten , hebben wij dit seizoen onze leiding die weer paraat staat om onze dansers les te gaan geven . En ook dit jaar zijn er 2 nieuwe dansdocenten en 1 hulp bij gekomen .

Sharon: Als klein meisje ben ik op 9 jarige leeftijd begonnen met dansen bij Argos in Veenendaal waar ik ook ben opgegroeid ..
Bij Argos ben ik op mijn 10e in de jeugdselectie gaan dansen .. ook
werd ik op mijn 11e hulp juf bij kinderen vanaf 4 jaar en mocht ik soms al een dansje met ze doen ..
Het dansen vond ik heerlijk , maar 3x in de week dansen bij Argos was voor mij niet genoeg .
Ik wilde meer ,,op mijn 12e ben ik gaan stijldansen bij toen nog dansschool bolderman in Veenendaal .. en wilde nog meer , Toen ben ik bij D.E.S in Elst terecht gekomen ik was toen 12 jaar ,, omdat ik het gewoon geweldig vond om iedere dag te dansen ..
Zo ben ik op mijn 17e als leiding erin gerold en heb alle leeftijden les gegeven en zelf ook nog actief gedanst .. tot op heden 22/23 jaar verder geef ik nog steeds les en dans ik zelf nog met veel plezier bij D.E.S aankomend seizoen ga ik lesgeven aan ..Be Awesome ,(jeugdselectie ) Be You ( B-selectie) de dames en de Tieners Ik heb er in ieder geval weer heel veel zin in. Wij wensen Sharon veel plezier in het leiding geven aan deze groepen .

Roselique : Roselique is 13 jaar geleden bij D.E.S. begonnen te dansen in de Mini’s, ze danst momenteel bij de 16+ en bij Be – you , dit doet zij met veel plezier en passie . Wat nieuw dit jaar is , dat Roselique les gaat geven bij D.E.S. zij neemt de mini’s onder haar hoeden . , Wij wensen Roselique veel plezier in het leiding geven aan de Mini’s .

Nicole : Nicole gaat vanaf dit seizoen bij ons beginnen als nieuwe dansdocent . Hieronder stelt Nicole haar voor aan jullie:
Mijn naam is Nicole de Ruijter, ik ben 21 jaar oud en ben afgestudeerd aan het RijnIJssel dansopleiding Show Allround.

Ik dans al sinds mijn 4de en ben allround getraind. Ik heb veel ervaring als uitvoerend danseres en houd ervan om les te geven. Ik wil ervoor zorgen dat iedereen plezier heeft in de lessen en de juiste uitdaging krijgt. Kan niet wachten om jullie les te mogen geven.

Gill: Gill is in haar 4e jaar begonnen te dansen bij D.E.S. , zij begon bij de Mini’s en is daarna naar onze van 8 tot 10 groep begonnen te dansen , inmiddels danst Gill bij onze Tieners , en gaat vanaf het nieuwe seizoen Roselique ondersteunen bij het geven van de lessen aan onze Mini’s . Wij wensen Gill heel veel plezier in het leiding geven aan onze Mini’s samen met Roselique .